Instrumente de scris de înalta calitate

Garantie internaționala Waldmann

Fiecare instrument de scriere Waldmann prezinta un design de eleganta atemporala, care combina valoarea superba cu cea mai inalta calitate. Waldmann garanteaza materialele autentice, fabricatia perfecta si funcționarea impecabila. Fiecare componenta este supusa unor controale stricte de calitate.

Waldmann Warranty

Prin achiziționarea unui instrument de scriere Waldmann, alegeți cel mai bun produs din argint solid 925. Suprafețele de argint, totuși, se întunecă prin oxidare în timp. Atunci când utilizați în mod regulat un instrument de scris realizat din argint 925 solid, acest proces de oxidare nu va apărea rapid, dar puteți curăța și lustrui cu ajutorul cârpei de curățare de argint Waldmann inclusă cu fiecare instrument de scris la livrare. În cazul oxidării extreme, vă recomandăm să vă curățați cu o lustruire specială de argint folosind o cârpă din bumbac și să o lustruiți cu o cârpă de curățare de argint Waldmann după aceea.


Perioadă de garanție de 10 ani
Perioada de garanție pentru instrumentele de scris WALDMANN este de 10 ani și începe la data achiziționării. La sfârșitul acestei perioade de garanție, vor apărea costuri de reparație. Garanția va acoperi orice eroare de fabricație, dar nu include: pierderea, furtul, accidentul, uzura normală, pagubele cauzate de utilizarea incorectă sau terțe părți neautorizate, modificările specifice utilizatorului, precum și utilizarea diferitelor accesorii care nu sunt produse sau recomandate de WALDMANN (cum ar fi cartușele de cerneală, convertoarele, reumplerea etc.), rezultatele procesului normal de îmbătrânire, deteriorările suprafeței cauzate de crema de piele, parfumuri, șampoane, transpirație, curățare pentru uz casnic sau industrial etc.

Certificatul de garanție
Ajustările la garanție pot fi solicitate numai la prezentarea certificatului de garanție Waldmann completat și datat, semnat de un distribuitor autorizat Waldmann. Această garanție vă dă dreptul la anumite drepturi. Alte drepturi naționale pot exista în funcție de fiecare țară.
Nota: Piele și lemn sunt materiale naturale de înaltă valoare. Imperfecțiunile de culoare și de structură sunt caracteristicile tipice de calitate, precum și decolorarea și uzura pe parcursul timpului. Aceste caracteristici subliniază de fapt autenticitatea materialului și nu vor fi acoperite de garanție.


În cazul în care instrumentul dvs. de scriere Waldmann prezintă un defect de fabricație, va rugam sa ne contactati.